FAQ

DIRECT ANTWOORD OP AL UW VRAGEN

Heeft u een vraag? Bekijk dan onderstaand de antwoorden op de meest gestelde vragen over Youngtimer Lease, misschien is uw vraag al eerder gesteld. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kan u contact met ons opnemen via het het online contactformulier.

Helaas kunnen wij u als particulier niet helpen. Het product is uitsluitend bedoeld voor de zakelijke markt. Voor particulieren zijn er wel de mogelijkheden voor een aflopend (consumptief) krediet.
Een groot voordeel van Youngtimer-Leasing.nl is dat wij ook Lease kunnen regelen voor starters. Dus wij kunnen u ook een voorstel doen! Wel moet de investering in verhouding staan met uw (toekomstige) resultaat. En kan er om een aanbetaling gevraagd worden.
Het budgetteren van de onderhoudskosten van een oudere auto (oldtimer of youngtimer) is voor ons helaas niet mogelijk. Daarom hebben wij enkel mogelijkheden voor netto operational lease. Brandstof en onderhoudskosten vallen buiten de overeenkomst.
Nee, auto’s die worden geïmporteerd van buiten de EU zijn met BTW belast. Origineel Nederlandse auto’s zijn veelal marge auto’s. Er zijn dealers die nette auto’s importeren uit de Verenigde Staten en Japan die dus BTW auto’s zijn.
Dit doet u zelf. Dit wordt formeel de waarde in het economisch verkeer genoemd, ook wel dagwaarde. De dagwaarde kunt u bepalen via de Bovag-koerslijst, Marktplaats of door dit te onderbouwen met de aanschafnota van de dealer. Hierover kunt u meer lezen op: Youngtimer regeling.

CONTACT

Back to top