FAQ

DIRECT ANTWOORD OP AL UW VRAGEN

Heeft u een vraag? Bekijk dan onderstaand de antwoorden op de meest gestelde vragen over Youngtimer Lease, misschien is uw vraag al eerder gesteld. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kan u contact met ons opnemen via het het online contactformulier.

Een youngtimer is een auto van minimaal 15 jaar oud die in een dusdanig goede staat verkeert dat je hem zonder probleem dagelijks kunt gebruiken. Youngtimers worden veelal zakelijk geleased omdat ze in aanmerking komen voor een sterk verlaagde bijtelling (35% over de waarde in het economisch verkeer!).
Een mooie youngtimer ga je normaliter niet zomaar vinden bij een dealer. Gelukkig kennen we in Nederland een aantal Youngtimer Specialisten. Zij hebben de mooiste exemplaren met aantoonbare onderhoudshistorie en gegarandeerde lage kilometer standen. Alle aangesloten Partners van Youngtimer-Leasing.nl vindt u hier!
Wanneer u gaat kijken naar de totale kosten van het rijden van een Youngtimer zijn deze niet duur voor dagelijks gebruik. Uiteraard heeft u op het gebied van brandstof en onderhoud iets meer kosten dan een nieuw te bestellen auto. Echter wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de lage afschrijving en de bijzonder lage bijtellings regeling. Onze Partners leveren alle Youngtimers af met volledige onderhoudshistorie, garantie én afleverbeurt zodat u de komende tijd zorgeloos kunt genieten van uw Youngtimer.
Back to top