Youngtimer Lease

YOUNGTIMER LEASING SPECIAAL VOOR DE ONDERNEMER!

U bent op zoek naar voordeligere bijtelling, maar wilt niet inleveren op de voordelen van een moderne auto. Bij veel partijen is het leasen van een youngtimer onmogelijk, door ons expertise kunnen wij u wel verder helpen. Hiervoor heeft Vision Car Lease een exclusief product ontwikkeld: Youngtimer Leasing. Ons product betreft netto operational lease. Dit wil zeggen dat wij het volgende voor u verzorgen: financiering, afschrijving, wegenbelasting en de youngtimerverzekering. Na de looptijd van bijvoorbeeld 36 maanden kunt u de auto overnemen tegen een interessante koopoptie.

Door ons specialisme in youngtimers en bijzondere auto’s kunnen wij u de beste voorwaarden bieden. Daarnaast krijgt u altijd persoonlijk advies van een adviseur waardoor er altijd wordt ingegaan op uw persoonlijke situatie. Ook voor een tijdelijke overbrugging of aanbetaling op uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op.

Voor ondernemers is de financiering van een youngtimer extra aantrekkelijk door het fiscale karakter. De bijtelling gaat in dit geval namelijk over de waarde in het huidige economische verkeer. Kortom, u rijdt in de luxe van de jaren ’90 tegen een vriendelijke prijs. Wij bieden daarom voor ondernemers extra gunstige regelingen om de aanschaf van een youngtimer te stimuleren.

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens:
Youngtimer:
captcha

HOE WERKT HET?

Stap 1: De Youngtimer!

Tijdens de zoektocht naar dé perfecte youngtimer zijn er een aantal zaken die van essentieel belang zijn.

Het feit dat de youngtimer al 15 lentes jong is schrikt mensen nog wel eens af op het gebied van onvoorziene onderhouds en/of reparatiekosten. Echter wanneer de onderhoudsboekjes en werkplaatsfacturen bewijzen dat de youngtimer veel liefde heeft gehad, kan je met een gerust hart over gaan tot het  aanschaffen van een youngtimer.

Ter bevestiging laat Vision Car Lease de auto taxeren en technisch keuren door DEKRA.

Stap 2: Offerte aanvragen

Als u uw youngtimer heeft gevonden kunt u via onze website gemakkelijk en snel een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u per mail een offerte op maat en neemt één van onze account managers contact met u op om deze te doorspreken.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte ontvangen wij graag de volgende stukken:

  • Een geldig en (digitaal) gewaarmerkt uittreksel KvK
  • Scan van het rijbewijs (2-zijdig) van de tekenbevoegde
  • Uw meest recente jaarrekening en/of verlies winstrekening
  • IBAN bankrekeningnummer
  • E-mailadres voor facturatie

Na een positieve kredietcheck gaan wij verder in het proces en worden de officiele contractstukken voor u opgemaakt.

Stap 3: Contractstukken

De Youngtimer Lease contractstukken bestaan uit het volgende:

  • Opdrachtbevestiging (voor bestelling)
  • Leasecontract
  • Algemene voorwaarden
  • SEPA-machtiging voor de automatische incasso
  • Factuur 1e leasevergoeding

Wanneer de contractstukken per mail retour zijn en de 1e leasevergoeding is ontvangen door Vision Car Lease gaat de administratie verder in het proces.

Stap 4: Keuring & taxatie

Om er zeker van te zijn dat er een kwalitatief goede aankoop plaatsvindt wordt er voorafgaand aan de bestelling een keuring én taxatie uitgevoerd (+/- 5 werkdagen).

Onze taxateurs zijn ingeschreven in het Verenigd Register van Taxateurs. Zij beschikken over veel kennis en ervaring, hebben gevoel voor authenticiteit en voorzien u graag van advies, bijvoorbeeld als uw voertuig gerestaureerd moet worden.

U ontvangt na afloop van de taxatie een uitgebreid rapport voorzien van beeldmateriaal.

Back to top