Youngtimer leasing speciaal voor ondernemer!

U bent op zoek naar voordeligere bijtelling, maar wilt niet inleveren op de voordelen van een moderne auto. Bij veel partijen is het leasen van een youngtimer onmogelijk, door ons expertise kunnen wij u wel verder helpen. Hiervoor heeft Vision Car Lease een exclusief product ontwikkeld: Youngtimer Leasing. Ons product betreft netto operational lease. Dit wil zeggen dat wij het volgende voor u verzorgen: financiering, afschrijving, wegenbelasting en de youngtimerverzekering. Na de looptijd van bijvoorbeeld 36 maanden kunt u de auto overnemen tegen een interessante koopoptie.

De exclusieve voordelen van Youngtimer Leasing

 • Marktleider in youngtimers.
 • Concurrerende tarieven.
 • Samenwerking met degelijke partners.
 • Speciaal voor ondernemers.
 • Fiscaal vriendelijke voorwaarden.

De voorwaarden

 • Ook voor starters, eenmanszaken of BV’s.
 • Na het voldoen van de slottermijn is de youngtimer uw bezit.
 • Het contract is een driepartijenovereenkomst.

Neem contact met mij op

Door ons specialisme in youngtimers en bijzondere auto’s kunnen wij u de beste voorwaarden bieden. Daarnaast krijgt u altijd persoonlijk advies van een adviseur waardoor er altijd wordt ingegaan op uw persoonlijke situatie. Ook voor een tijdelijke overbrugging of aanbetaling op uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op.

Voor ondernemers is de financiering van een youngtimer extra aantrekkelijk door het fiscale karakter. De bijtelling gaat in dit geval namelijk over de waarde in het huidige economische verkeer. Kortom, u rijdt in de luxe van de jaren ’90 tegen een vriendelijke prijs. Wij bieden daarom voor ondernemers extra gunstige regelen om de aanschaf van een youngtimer te stimuleren.

 

Voorwaarden van Youngtimer lease

Wij lichten graag toe wat de voorwaarden zijn van youngtimer lease waar u rekening mee dient te houden.

 • De auto mag maximaal 160.000 km op de teller hebben.
  Het onderpand moet voor de financieringsmaatschappij een waarde blijven vertegenwoordigen, ook voor als onverhoopt verplichtingen niet worden nagekomen. In een jaar rijdt een ondernemer al snel 20.000 km per jaar. Bij een driejarig contract zit u dan al snel op 220.000 km bij het einde van het lease contract.
 • Tot 80% te financieren.
  Tot maximaal 80% is te financieren, in sommige gevallen is dit 75%. Let wel, excl BTW. Als ondernemer kunt u natuurlijk weer de BTW verrekenen met de fiscus.
 • Na het voldoen van de slottermijn is de youngtimer uw bezit.
  Op het einde van het contract heeft u het recht tot eerste koop van uw youngtimer. Bij sommige youngtimers komt het zelfs voor dat de waarde van de auto nauwelijks is gedaald, of zelfs is gestegen. Wij lichten dit graag aan u toe.
 • Ook voor starters, eenmanszaken of BV’s.
  Wij doen altijd een screening van uw onderneming en schatten hiermee het risico in. Zelfs voor starters hebben wij mogelijkheden voor het lease van youngtimers.

De Youngtimer regeling oftewel gunstige bijtelling

Ondernemen kost veel tijd en energie, deze investeert u het liefst in uw core-business. Wij begrijpen dat financiële zaken zoals lease, verzekeringen en bijtelling niet uw dagelijkse kost zijn en u hier zich het liefst niet mee bezig houdt. Het komt regelmatig voor dat boekhouders niet, of beperkt op de hoogte zijn van de youngtimer regeling. Daarom helpen wij u graag op weg. Lees hier meer over op onze pagina youngtimer regeling.

In het kort de bijtelling voor een youngtimer

Voor ondernemers is de youngtimer regeling een gunstige regeling die specifiek is voor auto’s ouder dan 15 jaar die zakelijk worden gebruikt. Deze regeling wordt de youngtimer regeling genoemd, maar een oldtimer kan ook aan deze norm voldoen aangezien het erom gaat dat de auto ouder is dan 15 jaar.

Bij de normale bijtellingsregeling wordt uitgegaan van de cataloguswaarde van de auto, maar bij de youngtimer regeling wordt uitgegaan van de veel lagere dagwaarde (waarde in het economisch verkeer) van de auto. Bij de youngtimer regeling wordt er bijgeteld met 35% over de huidige dagwaarde. De Belastingdienst verwijst voor de waarde in het economisch verkeer naar verkoopsites als marktplaats.nl of ebay.nl en naar waardevaststellingen door organisaties, zoals de ANWB/Bovag-koerslijst

Driepartijenovereenkomst

Bij het leasen van een youngtimer/oldtimer wordt er gewerkt met een driepartijenovereenkomst. Dit is een overeenkomst tussen u als lease rijder (lessee), de leverancier van de auto en de leasemaatschappij als leasepartij (lessor). Deze drie partijen ondertekenen de overeenkomst. Als u het contract aangaat zorgt de leasemaatschappij voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier.

Dit houdt in dat leasen enkel mogelijk is met tussenkomst van een autobedrijf. Heeft u een auto gevonden bij een particuliere dealer op Marktplaats? Of een youngtimer elders in Europa? Dan is omwille van de driepartijenovereenkomst er altijd een autobedrijf nodig. Wij denken hier graag met u in mee en hebben hierin diverse contacten die u graag van dienst zijn.

Social Media