Youngtimer Lease

Youngtimer leasing speciaal voor de ondernemer!

U bent op zoek naar voordeligere bijtelling, maar wilt niet inleveren op de voordelen van een moderne auto. Bij veel partijen is het leasen van een youngtimer onmogelijk, door ons expertise kunnen wij u wel verder helpen. Hiervoor heeft Vision Car Lease een exclusief product ontwikkeld: Youngtimer Leasing. Ons product betreft netto operational lease. Dit wil zeggen dat wij het volgende voor u verzorgen: financiering, afschrijving, wegenbelasting en de youngtimerverzekering. Na de looptijd van bijvoorbeeld 36 maanden kunt u de auto overnemen tegen een interessante koopoptie.

Door ons specialisme in youngtimers en bijzondere auto’s kunnen wij u de beste voorwaarden bieden. Daarnaast krijgt u altijd persoonlijk advies van een adviseur waardoor er altijd wordt ingegaan op uw persoonlijke situatie. Ook voor een tijdelijke overbrugging of aanbetaling op uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op.

Voor ondernemers is de financiering van een youngtimer extra aantrekkelijk door het fiscale karakter. De bijtelling gaat in dit geval namelijk over de waarde in het huidige economische verkeer. Kortom, u rijdt in de luxe van de jaren ’90 tegen een vriendelijke prijs. Wij bieden daarom voor ondernemers extra gunstige regelingen om de aanschaf van een youngtimer te stimuleren.

Offerte aanvragen

Contactgegevens:
Youngtimer:
captcha
Back to top